Even voorstellen

“Het maken van géén keuze, is nooit de juiste  keuze ‘’

Even voorstellen;

Mijn naam is Esther Maessen en ik heb ruim 18 jaar werkervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling en loopbaanbegeleiding en HRM.

In mijn werk kwam ik al snel tot de conclusie dat werk en privé nauw in elkaar overlopen.

Met deze reden ben ik enkele jaren geleden dan ook gestart met een aantal opleidingen binnen de coaching.

Naast mijn hbo- opleiding personeelsmanagement, heb ik opleidingen gevolgd binnen de sociale psychologie, loopbaanbegeleiding, stress & burn-out coaching, budget- en life coaching.

Ik wil dan ook graag mijn kennis en ervaring op het terrein van mens en werk inzetten om je te helpen om zelf meer inzichten te krijgen. Dit kan door middel van praktische oefeningen maar ook door het voeren van gesprekken. Omdat ik het belangrijk vind dat coaching voor iedereen toegankelijk is, hanteer ik een laagdrempelig tarief. In mijn kantoor heb ik ook bewust voor een huiskamersfeer gekozen.

Ik hoor terug dat ik goed kan luisteren en me kan inleven. Mensen kunnen bij mij open en eerlijk zijn, dat ben ik zelf namelijk ook. Vertrouwen, respect en een persoonlijke benadering passen bij mij. Ik nodig je uit om buiten je bekende kaders te denken en op deze manier tot nieuwe inzichten te komen om mooie stappen te zetten.

“ zelfvertrouwen win je door je eigen kracht en zwaktes te onderkennen ‘’

Nathaniel Branden

Even voorstellen

Heb je nog vragen voor mij?

Je kunt contact met me opnemen door een email te sturen naar info@escoaching.nl Of te bellen met 06-22925846

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.